Welkom

Al twintig jaar vind ik het een onweerstaanbare uitdaging om me binnen beperkte tijd in nieuwe onderwerpen te verdiepen en die informatie te verwoorden in een degelijke, maar mooie tekst. Mijn belangstelling voor de mechanismen van de economie en de politiek bracht me bij werkgevers als persbureau Reuters, de Curaçaose krant Amigoe en de Kamer van Koophandel Curaçao. Mijn interesse in de passie van kunstenaars kan ik kwijt in opdrachten voor Mon Art Gallery.

Sinds 2007 schrijf ik – als eigenaar van 2 Sides Media – teksten, reportages en interviews voor tijdschriften, krantenbijlages, websites, nieuwsbrieven en folders. Door mijn jarenlange ervaring als journalist kan ik snel onderscheid maken tussen hoofdzaken en bijzaken en schrap ik overbodige informatie. Maar ik hou altijd oog voor de opmerkelijke details die de lezer doen glimlachen of fronsen. Deadlines zie ik meer als een uitdaging dan als een beperking.

Stelt uw organisatie of bedrijf hoge eisen aan de kwaliteit van uw publicaties, maar heeft u geen tijd of personeel hiervoor? Heeft u moeite om de passie voor uw vak en uw unieke kenmerken duidelijk op papier te zetten? Wilt u uw huidige team freelancers uitbreiden met een redacteur met orginele ideeën? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden of voorbeelden van teksten die door 2 Sides Media geschreven zijn.

Otti Thomas
2 Sides Media, Den Haag