Over mij

Otti Thomas Copyright Nico van der Ven2 Sides Media werd in 2007 opgericht door freelance journalist en tekstschrijver Otti Thomas (Geleen, 1971):

Ik studeerde in 1996 af als journalist aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting Tilburg (Fontys Hogeschool). Een algemene interesse in de wereld en een passie voor mooie zinnen en goede verhalen waren de reden om me te specialiseren in schrijvende journalistiek. Ik werkte ondermeer als correspondent financieel economisch en algemeen nieuws voor het internationale persbureau Reuters, als verslaggever voor de Curaçaose kranten Beurs- en Nieuwsberichten en Antilliaans Dagblad en als verslaggever voor Radio Hoyer op Curaçao en Radio Nederland Wereldomroep.

Het verlangen om ook over onderwerpen te schrijven die niet nieuwswaardig zijn, was de reden om in 2007 communicatiebureau 2 Sides Media op te richten, aanvankelijk op Curaçao en vervolgens in Den Haag. Als freelance tekstschrijver schreef/schrijf ik onder meer persberichten, nieuwsbrieven en website content voor Mon Art Gallery en de Studie- en Beroepenmarkt Curaçao, teksten voor het Snèkbook, interviews voor Chamber Business Magazine en het expat magazine Global Connection en website teksten voor Expereo International. Als freelance journalist volg ik Tweede Kamerdebatten en schrijf ik over ander nieuws dat van belang is voor de inwoners van de voormalige Antillen voor de krant Amigoe.